Welke stappen moet ik zetten om de plaat- of kuubzakken (bigbags), het beschermingsmateriaal en naderhand de ophaling aan te vragen? 

1/ Aan de hand van de tabel (link) bereken ik wat ik nodig heb (plaatzakken / kuubzakken) en hoeveel.

2/ Ik vul het aanvraagformulier in:

 + aanvraagformulier plaat- of kuubzakken

+ aanvraagformulier serrist of particulier met asbestserrebuizen 

3/ Ik lees en onderteken het aansprakelijkheidsdocument: 

+ Klik hier voor het document voor particulieren - verenigingen - gemeenten

+ Klik hier voor het document voor serristen of particulieren met asbestbuizen uit serres

4/ Ik voer de betaling uit berekend op het aantal bestelde zakken en eventueel extra kits persoonlijke beschermingsmiddelen aangeduid op het aanvraagformulier. (30 €/plaatzak of bigbag + beschermingsmiddelen + vervoer) + eventueel max. 2 extra setjes beschermingsmiddelen aan 10€/set.)

Ik stort het correcte bedrag op rekeningnummer BE48 0910 0064 0027 op naam van Interrand met de mededeling 'bestelling asbest aan huis + naam + adres'.

5/ Ik stuur het ondertekend en gedateerd aansprakelijkheidsdocument + overschrijvingsbewijs op naar Interrand: info@interrand.be. (Indien geen toegang tot internet of mailadres kan je tussen de kantooruren (8u - 12 of 12u30 - 16u15) de documenten komen afgeven (J.B. Charlierlaan, 78 in 1560 Hoeilaart)).

Interrand neemt contact met je op om de ophaling van de plaat- of kuubzakken + setjes af te spreken en de details voor de ophaling te bespreken. (Opgelet: De ophaling van gevulde plaat- en kuubzakken gebeurt wekelijks op een vaste dag. Bij grote vraag zullen er wachtlijsten opgesteld worden).

Na bespreking zal het materiaal ofwel bij Interrand tijdens de kantooruren ofwel op het recyclagepark kunnen opgehaald worden. 

Wens je meer informatie? Aarzel vooral niet om met ons contact op te nemen: 02 658 95 41.